Ismerd meg csapatunkat!

A PANDA mögött orvosi, mentálhigiénés, informatikai és HR szaktudás áll. A Doktor4Vitality csapatánál a PANDA a legújabb fejlesztésünk, ami mögött 15+ év és 2 sikeresen végigvitt és működtetett nagyvállalati program áll – az Unilever és Vodafone Re-charge díjnyertes programja. Ezekről a Referenciák résznél olvashatsz bővebben.

Szakemberek a PANDA mögött

HORVÁTH RITA
HR szakember, 28 év corporate vezetői és HR tapasztalattal, üzleti tanácsadó. A Budapesti Corvinus Egyetem külsős oktatója.
A lehetetlen nem létezik és csak a kiegyensúlyozott ember tud bármit elérni!
KLÉRI ZOLTÁN
Gazdasági informatikus, szoftverfejlesztő, 14 év szabadúszó webfejlesztői tapasztalattal. Piacvezető nemzetközi telekommunikációs vállalat szoftverfejlesztő mérnöke.
Az egészséges életmód tanulható, és a megtanulása kihagyhatatlan építőkocka az életben.
DR. KOPPÁNY SZILVESZTER
Belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos, egészségügyi szakközgazdász. ​FMCG cég 22 országos régiójának foglalkozás-egészségügyi / wellbeing orvosa.
A boldog, reziliens dolgozó a közös siker alapja.
MURÁNYI SZABOLCS
Mentálhigiénés tanácsadó, egészségmegőrzési és -fejlesztési programok tervezése és koordinációja.
Sokan szeretjük azt érezni, hogy erőfeszítéseink ténylegesen hozzájárulnak egy közösség sikereihez. Most átélheted Te is!

Referenciák

Vodafone Magyarország - Re-charge

Vodafone Magyarország Zrt. Re-charge programját és annak hátterét, informatikai platformját (testre szabott applikáció) szintén a csapatunk tagjai alkották meg és ebben támogatva a magyarországi Vodafone leányvállalat egészségmegőrzési programját. 

Ez a vállalati program több díjat is nyert később, amiről itt és itt lehet többet megtudni.

Unilever Centreal Easter Europe - Lamplighter

Az Unilever Lamplighter programja volt az első olyan terepmunka, ahol egy multinacionális vállalat több országában is sikerrel teszteltük, majd továbbfejlesztettük az egészségmegőrző programot, ami azóta is sikerrel fut

Ezt a projektet Szilveszter vezette be és felügyeli szakmailag ma is.

Erről a programról olvashatsz még itt, illetve ebben a cikkben is.

Szeretnéd tudni, hogy a Te vállalatod programja hogyan nézhet ki?

Lép velünk kapcsolatba most!