A PANDA

A PANDA egy diagnosztikai eszköz, mely támogatja a vállalatot, hogy a mért adatok alapján tovább dolgozzon a kultúrán, vállalati hangulaton és az elköteleződésen. A vezetés teljes képet kap a házon belüli (és kívüli) legjobb vezetői gyakorlatokról, a dolgozói elkötelezettség szintjéről, valamint a vállalat és az egyes osztályok jóllétéről (wellbeing).

Megmutatjuk az erősségeket és a fejlesztendő területeket is, utóbbira javaslatokat teszünk, amiket a PANDA platformjának használatával megvalósíthatnak és ott nyomon is követhetnek.

A PANDA működése

Diagnózis az adatok alapján

A PANDA platformján a dolgozók elmondhatják, hogy érzik magukat, milyen az általános közérzetük, hogyan érzékelik a terhelést, a stresszt, milyen étkezési-, alvási-, dohányzási vagy mozgással kapcsolatos szokásaik vannak.

A vállalat pedig megadja azon alapadatokat (átlagbér, hiányzások, betegségi távollét, stb.), amik sarokszámként segítenek rávilágítani arra, hogy a meglévő gyakorlatokat figyelembe véve, mennyi erőforrás, pénz folyik el és mik azok a pontos területek, ahol a vállalat és a dolgozók már minimális beavatkozással is pénzt és energiát spórolhatnak meg, és ezt egy fenntartható működésbe forgathatják át.

Beavatkozási javaslatok

Az eredményeket mind egyéni, mind pedig vállalati szinten visszajelezzük. A kollégák egy, az adataik alapján testreszabott riportot kapnak, amely minden egyes kolléga számára egyénre szabott javaslatokat tartalmaz arra, hogyan tudja az életét, saját szervezetét még jobban tartani és ezáltal egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élni.

A vállalati szintű eredmények alapján a Doktor4Vitality orvosai és szakemberei pedig olyan vállalati beavatkozási javaslatokat tesznek, amivel az egész cég jóllétét és működését tudják pozitív módon befolyásolni (pl dolgozói elköteleződés, hatékonyabb munkavégzés, kevésbé fáradt dolgozók, stb). A javaslatok összeállításában segít nekünk az elmúlt 15+ év tapasztalat és belső HR működésének ismerete is, amit beépítünk javaslatainkba.

Fenntartható változások támogatása

Amit mérünk, arra van fókuszunk! Amire fókuszálsz, az fog tudni változni.

Mi azt vállaljuk, hogy a PANDA-n keresztül egy olyan platformot adunk, amin a változások mind egyéni, mind pedig szervezeti szinten nyomon tudjuk követni és erről visszajelzést adunk. Szakértelmünkkel támogatjuk a vállalatok a leghatásosabb intézkedések támogatásába és a dolgozói kezdeményezések terén.

A folyamatos egészséges változás - minden értelemben - pedig egy fenntartható, növekvő kultúrát támogat az adott vállalatnál. A vállalati kultúra is pont úgy működik, mint a vállalati márka építés - amennyiben támogató figyelem van rá, akkor elkezd növekedni. Mi abban tudunk segíteni, hogy rámutatunk, melyek azok a pontok a szervezetben, ahová kiemelt figyelmet kell szentelni, hogy növekedést érjenek el a vállalatok.

Utánkövetés és visszamérés

A PANDA rendszerében lehetőség van kampányok felépítésére és negyedéves, vagy annál akár gyakoribb visszamérésre is – mind egyéni, mind pedig vállalati szinten.

A PANDA sztenderd kérdésekkel mér, ezért az összehasonlítás – korábbi állapothoz, vagy akár más cégekhez képest is – valid lesz. A sztenderd kérdéseken túl, a vállalatoknak lehetőségük van, pár kiemelt területre fókuszálva saját kérdéseket is feltenni és ezekben mérni a fejlődést. Ezeket teljes mértékben a vállalat tudja meghatározni – prioritásaihoz mérten.

Minden egyes vállalati mérés után a platformon keresztül egyből látszódnak az új eredmények a vállalat vezetősége számára is.

Érdekes lehet egy ilyen program a Te vállalatodnál is?